pengenalan

Selamat datang ke halaman ini. Adakah anda seorang kaki download download torrent ? Kebiasaannya anda menggunakan perisian torrent seperti qbittorrent, Deluge, Utorrent, BitTorrent, Vuze, Tixati dan banyak lagi. Selalunya jika anda menggunakan perisian ini di laptop anda akan mengakibatkan internet di rumah anda perlahan. Ini kerana perisian ini menarik internet di rumah anda sepenuhnya. Mesti rakan anda atau pengguna internet lain akan marah jika anda mendownload melalui torrent.

Tambahan lagi, untuk pengetahuan semua, pihak ISP di Malaysia tidak membenarkan penggunaan p2p di rangkaian mereka, kerana ianya akan merosakkan rangkaian mereka. Jadi mereka telah automatik blok semua penggunaan p2p. Ya anda boleh bypass menggunakan VPN, tetapi kos VPN juga amat mahal. Selain itu, pengeluar VPN juga terhad yang membenarkan penggunakan p2p.

Selain itu, laptop anda akan terdedah kepada virus jika anda menggunakan perisian torrent ini. Oleh yang demikian, gunakan alternative lain untuk menggantikan perisian torrent ini iaitu Seedbox ! Untuk pengetahuan pembaca, Seedbox mrdaus merupakan antara seedbox termurah di Malaysia.

seedbox murah

Seedbox adalah sebuah server yang boleh transload daripada torrent menjadi direct link. Ianya digunakan untuk memuat turun dan memuat naik fail-fail digital. Secara umumnya, seedbox menggunakan protokol BitTorrent untuk memuat naik dan memuat turun. Seedbox selalunya menggunakan sambungan internet yang berkelajuan tinggi dengan daya pemprosesan sebanyak 100Mbit/saat atau 1Gbit/saat (Bergantung kepada spec server tersebut).

kelebihan

pakej yang di tawarkan

Pengaktifan akaun hanya dalam masa 10 minit

preview

100MBPS SERVER

1GBPS SERVER

testimonial

Design by ThemesDNA.com