PENGENALAN

Assalamualaikum.
Selamat datang ke laman web ini. Anda mempunyai masalah pada laptop anda ? Masalah utama seperti black atau blue skrin iaitu kegagalan operating system untuk berfungsi, di serang virus dan malware, kelembapan tahap loading laptop yang membuatkan anda stress. Susah anda nak buat kerja. Tension sebab file hilang. Nak betulkan sendiri tak pandai. Nak hantar kedai mahal pulak harganya. Nah.. Anda kini berada di tempat yang betul. Jom format laptop murah.

format laptop murah

Cara mudah untuk menyelesaikan masalah di atas adalah dengan format laptop anda. Saya ada menyediakan perkhidmatan format laptop murah untuk anda. Buat masa sekarang saya ada menyediakan 2 pakej iaitu pakej bajet, dan jimat.

Untuk pengetahuan anda, buat masa sekarang ini saya menjalankan perkhidmatan servis format laptop murah ini di mana mana tempat awam sekitar Kuala Selangor, Tanjung Karang dan juga Sekinchan Selangor.

MENGAPA ANDA HARUS MENGAMBIL SERVIS DENGAN SAYA ?

Murah & Berbaloi

Harga yang berpatutan dan murah.

Pelbagai Pakej

Pilih mana mana pakej yang anda mahukan mengikut kesesuaian anda.

Fleksibel

Boleh jumpa di mana mana tempat awam seperti KFC, MCD ataupun KEDAI MAMAK. Yang penting ada kemudahan plug.

Consultation

Percuma servis consultation atau nasihat yang berguna untuk penjagaan laptop anda.

Mudah

Mudah untuk deal dan berurusan melalui call dan whatapps.

Pantas

Servis format yang pantas. Mengambil masa sekitar 1 ke 3 jam bergantung kelajuan harddisk laptop anda dan pemilihan software.

PAKEJ FORMAT LAPTOP

Pilihan Operating System:

Pilihan basic software:

PAKEJ COMBO UPGRADE !! 💻💨

Anda mahukan laptop startup windows anda laju ? Anda mahukan laptop shutdown windows anda laju ? Anda mahukan buka apa apa software tanpa perlu menunggu lama ? Sekarang semua yang anda perlukan adalah kelajuan. Betul ? 💭Anda pasti benci bila anda buka laptop anda perlahan. Dan rasa malas nak terus gunakan laptop sebab terlalu lembap. Nak beli laptop baru pulak costing tinggi. Duit takde. 😭

Jadi…Saya ada solution untuk anda. Jom kita upgrade laptop anda dari HDD ke SSD. Tahukah anda SSD ini 10x ganda lebih laju dari HDD lama anda. 🚀 Jika anda mempunyai laptop yang lama contoh laptop anda sudah berusia 5 tahun, jangan buang laptop anda terlebih dahulu. Jom kita upgrade pakej ini. Anda akan merasakan laptop anda seperti laptop baru selepas menukar SSD di laptop anda. Anda pasti berpuas hati selepas menggunakan SSD di laptop. 😆

BETUL ! Ya memang betul ! Pakej yang saya tawarkan sangat murah. Seperti gambar di atas, dengan hanya RM250.00 sahaja anda dapat lajukan laptop anda. Anda pasti berpuas hati selepas menggunakan SSD ! Harga di atas termasuk sekali harga barang, harga upah pemasangan, harga install software. Semua dalam 1 pakej ! Anda hanya tunggu sekejap sahaja semasa saya dalam proses upgrade laptop anda. Silap silap anda mungkin tak jadi buang laptop anda.. 😂 Jadi apa lagi ? Tempah sekarang.

perkhidmatan tambahan

  1. Membaiki laptop dan PC
  2. Upgrade PC anda (Mengikut bajet)
  3. Menambah RAM
  4. Menukar HDD kepada SSD
  5. Menukar CDROM anda kepada HDD Enclosure (Harga barangan tidak termasuk)
  6. Memasang WIFI
  7. Memasang Access Point, Config Switch, Server dan Firewall
  8. Membuat blog, wordpress dan website.
  9. Menyediakan perkhidmatan webhosting murah.
  10. Servis printer.

cara berurusan

WHATAPPS SAYA

SET TARIKH DAN MASA NAK JUMPA

SET LOKASI NAK JUMPA

SAYA FORMAT LAPTOP ANDA

Design by ThemesDNA.com