Dasar Privasi

Siapa kita

Di firdausmarzuki.com, kami berkomitmen untuk menjaga kepercayaan dan keyakinan semua pengunjung laman web kami. Khususnya, kami ingin anda mengetahui bahawa firdausmarzuki.com tidak menjalankan perniagaan menjual, menyewa atau berdagang senarai e-mel dengan syarikat dan perniagaan lain untuk tujuan pemasaran.

Dalam Dasar Privasi ini, kami telah memberikan maklumat terperinci mengenai kapan dan mengapa kami mengumpulkan maklumat peribadi, bagaimana kami menggunakannya, syarat-syarat terhad di mana kami dapat mengungkapkannya kepada orang lain, dan bagaimana kami menyimpannya dengan selamat.

Kami memandang serius privasi anda dan mengambil langkah-langkah untuk menyediakan semua persekitaran dan keselamatan kepada semua pengunjung dan pengguna firdausmarzuki.com.

Kuki

firdausmarzuki.com dapat menetapkan dan mengakses kuki firdausmarzuki.com di komputer anda. Kuki digunakan untuk menyediakan sistem asas maklumat asas kami untuk menyediakan perkhidmatan yang anda minta. Kuki boleh dibersihkan pada bila-bila masa dari tetapan penyemak imbas internet anda.

Analitis Google

Ketika seseorang mengunjungi firdausmarzuki.com kami menggunakan perkhidmatan pihak ketiga, Google Analytics, untuk mengumpulkan maklumat log internet standard dan perincian corak tingkah laku pengunjung. Kami melakukan ini untuk mengesan perkara seperti jumlah pelawat ke pelbagai bahagian laman web dan interaksi dengan laman web ini. Maklumat ini diproses dengan cara yang tidak mengenal pasti sesiapa. Kami tidak membuat, dan tidak membenarkan Google membuat, sebarang usaha untuk mengetahui identiti pelawat ke laman web kami.

Komen Laman Web

Ketika seseorang mengunjungi firdausmarzuki.com, mungkin ada kemampuan untuk mengirimkan komentar pada artikel atau halaman tertentu. Apabila komen dihantar, anda berhak menggunakan alias atau maklumat yang menyembunyikan identiti anda sepenuhnya. Apabila komen dihantar, maklumat yang berkaitan (nama, e-mel, laman web) yang anda berikan disimpan. Maklumat ini disimpan supaya kami dapat memaparkan komen anda kembali kepada anda, dan kepada sesiapa sahaja yang melihat bahagian komen di laman web ini. Kami tidak mengesahkan maklumat yang dimasukkan dan juga tidak memerlukan pengesahan.

Senarai Email

Sebagai sebahagian daripada proses pendaftaran e-buletin kami, kami mengumpulkan maklumat peribadi. Kami menggunakan maklumat tersebut untuk beberapa sebab: untuk memberitahu anda mengenai perkara yang anda minta kami sampaikan; untuk menghubungi anda sekiranya kami perlu mendapatkan atau memberikan maklumat tambahan; untuk memeriksa rekod kami betul dan untuk memeriksa setiap masa dan ketika anda pasti gembira dan berpuas hati. Kami tidak menyewa atau berdagang senarai e-mel dengan organisasi, perniagaan atau individu lain.

Kami menggunakan perisian dan pelayan kami sendiri untuk menguruskan senarai mel. Maklumat anda tidak pernah dikongsi dengan pihak ketiga. Kami mengumpulkan statistik mengenai pembukaan e-mel dan klik menggunakan teknologi standard industri untuk membantu kami memantau dan meningkatkan e-buletin kami. Anda boleh berhenti melanggan surat am pada bila-bila masa siang atau malam dengan mengklik pautan berhenti berlangganan di bahagian bawah mana-mana e-mel kami.

Akses ke Maklumat Peribadi Anda

Anda berhak melihat, mengubah, atau menghapus maklumat peribadi yang kami simpan. Hantarkan permintaan anda melalui e-mel kepada pegawai perlindungan data kami Firdaus Marzuki di info@firdausmarzuki.com dan kami akan bekerjasama dengan anda untuk membuang data peribadi anda yang mungkin ada.

Perubahan pada Dasar Privasi Kami

Kami mungkin membuat perubahan pada Dasar Privasi kami di masa depan, namun versi dasar yang paling terkini akan mengatur pemprosesan data peribadi anda dan akan selalu tersedia di URL berikut:

Dasar Privasi


Sekiranya kami membuat perubahan pada dasar ini, menurut budi bicara kami, adalah penting, kami akan memberitahu anda melalui kemas kini atau e-mel, jika mungkin. Dengan terus mengakses atau menggunakan perkhidmatan kami, anda bersetuju untuk terikat dengan syarat-syarat Dasar Privasi kami.

Terakhir dikemas kini: 15 Ogos 2021